A PROJEKTRŐL

Elindult az Orgonaház II. ütemének értékesítése!
Foglalja le új otthonát a legkedvezőbb árakon!

Elindult az Orgonaház II. ütemének előértékesítése!
Kivételes egyedül álló lakás projekt Gödön!
A Dunakanyar kapujaként ismert Gödön, a Termálfürdőtől alig 2 percre, a természetvédelmi terület határán
épül az Orgonaház II.
 
A barátságos stílusú társasházban 58 db, 2-4 szobás - az átgondolt tervezésnek köszönhetően - kitűnő elosztású lakást lehet megvásárolni. Szintjeinek játékos eltolása a homlokzat összképét modernné, egyedivé varázsolja.
A közelben található természetvédelmi területnek köszönhetően a társasház hangulata meleg és barátságos, színvilága a természetközeliséget tükrözi.

Az épületben földszint + 3 emelet kerül kialakításra. A legfelső szintre nagyméretű terasszal rendelkező, panorámás, 4 szobás penthouse lakások kerülnek.
 
A lakásokhoz kivétel nélkül erkély vagy terasz, illetve a földszinten saját kertrész tartozik.
 
A beruházó környezettudatosságának, valamint a legmodernebb építési technológiáknak köszönhetően, a lakók alacsony rezsiköltséggel és - a 21. századi igényeknek megfelelően - minimális károsanyagkibocsátással számolhatnak.
 
A beépítésre kerülő burkolatok az új tulajdonos által választhatók.
 
Ideális lehet első lakást vásárlók, családok vagy épp befektetők számára is.
Érdemes nem elfeledkezni az elővásárlásból adódó kedvezményes áfa lehetőségéről!
 
Számos látnivaló, túraútvonal, kulturális program és kikapcsolódási lehetőség található helyben vagy akár a szomszédos településeken. A hétvégi programok ideális helyszíne lehet a közelben kiépített kerékpárút.
A gödi termálvizes strand egész éves nyitvatartással és izgalmas éjszakai fürdőzési lehetőséggel várja a sportolni, kikapcsolódni és pihenni vágyókat.
 
Megközelítése remek, mind a tömegközlekedést használók, mind az autóval érkezők számára.
Az M3 autópálya budapesti bevezető szakasza 15 percre, az M2 gyorsforgalmi út mindössze 2 km-re található. Vonattal 20 perc alatt érhető el Rákospalota-Újpest, 30 perc alatt a Nyugati pályaudvar. A menetrend szerint közlekedő helyközi és távolsági buszjáratok megállója 200 m-re, kényelmes közelségben található.
 
Ha szeretne többet tudni az Orgonaházban épülő lakásokról, kérdezze a Családi Ingatlan kiemelt értékesítőjét
 az alábbi elérhetőségeken!